Δεύτερη Σύνοδος Αξιολόγησης για το 2016

Το παρόν στην Β΄ Αξιολογητική Περίοδο για το 2016, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, στις 31 Ιανουαρίου, έδωσαν οι Δάσκαλοι του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας «Μάντις», Σπυρόπουλος Χρήστος- Σι Χανγκ Τζι [κιν.: shìhéngjí 释恒吉] και Τσαμουταλίδη Σταματίνα- Σι Μιάο Λίαν [κιν.: shìmiàolián 释妙莲]. Στο συνέδριο αξιολόγησης συμμετείχαν Σπουδαστές και Σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νέας Σμύρνης και της ΟΑΣΚΦ Ηλιούπολης «Άνεμος» που αξιολογήθηκαν λεπτομερώς από την Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν.

Οι αναγνωρισμένοι από το ΕΠΟΚΕΣ Δάσκαλοι του Σωματείου μας, αποτελούν Μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν. Οι υπόλοιποι αξιολογητές που συμμετείχαν, ήταν οι Κοκκάλας Λάμπρος, Κωστόπουλος Ιωάννης, Δελής Γεώργιος, Καπατσούλιας Παναγιώτης, Μπάννερ Αντρέας, Σταυράκος Μάριος, Κωστής Νικόλαος, Κωστή Όλγα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Aντάρη Κωνσταντίνα, από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, με Επικεφαλή το Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη - Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空]. Τη γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτής και διευθυντής του [ΕΠΟΚΕΣ].

Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会].
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576