Οι Δάσκαλοι του «Μάντι» στην Επιτροπή Διαιτητών

Οι γνώσεις, η εμπειρία, η αντικειμενικότητα και το ήθος που διακρίνουν τους Δασκάλους του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Παιανίας Σπυρόπουλο Χρήστο και Τσαμουταλίδη Σταματία, τους θέτουν στην Επιτροπή Κριτών, Διαιτητών και Βαθμολογητών της Ε.Ο.Π.Τ. 
Οι Δάσκαλοι του «Μάντι» στην Επιτροπή Διαιτητών
Έτσι λοιπόν, όπως σε κάθε διοργάνωση, το έργο των δασκάλων του «Μάντι», εξελίχθηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου με την προσωπική τους συμμετοχή στο Σώμα Διαιτησίας της Ε.Ο.Π.Τ. βοηθώντας στην διαιτησία, στη βαθμολόγηση και γενικά στην ομαλή έκβαση του 4ου Διεθνούς και 8ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «ΜΥΓΔΟΝΙΑ»
Το Φεστιβάλ διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, σε συνεργασία με τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά, με την επίσημη συμμετοχή του ΕΠΟΚΕΣ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν και διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λαγκαδά.
Οι Δάσκαλοι του «Μάντι» στην Επιτροπή Διαιτητών
Περιλάμβανε όλες σχεδόν τις πολεμικές τέχνες και συνολικά συμμετείχαν 80 σύλλογοι και σωματεία, με περισσότερους από 800 συμμετέχοντες, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάϊ και αγώνες Κικ Μπόξινγκ.




 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576