Επιτυχής η Αξιολόγηση στο Κε.Πο.Σα Παιανίας

Άρτια κρίθηκε η τεχνική κατάρτιση των σπουδαστών και των σπουδαστριών του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας που συμμετείχαν στο πρώτο συνέδριο αξιολόγησης για το 2017, το οποίο έλαβε χώρα στη λέσχη του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑΠ “Μάντι” το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου οι δάσκαλοι της Παιανίας Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Τίνα, υποδέχθηκαν τον Ιδρυτή και Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν (ΕΠΟΚΕΣ) κο Σταυρίδη Ιορδάνη ο οποίος και είχε την γενική εποπτεία των διαδικασιών αξιολόγησης  καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, Καπατσούλια Παναγιώτη, Κοκκάλα Λάμπρο, Δελή Γιώργο, Σταυράκο Μάριο και Αλεξάνδρα Σταρίδου, με επικεφαλή της επιτροπής τον Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας κο Κατακαλαίο Δημήτρη.   

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Κε.Πο.Σα. Παιανίας αξιολογήθηκαν στην ύλη που αντιστοιχεί στο επίπεδο γνώσης και εμπειρίας τους, σύμφωνα με το ΕΠΟΚΕΣ, του Επίσημου φορέα του Σαολίν στην Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις στάσεις και στην “καθαρότητα” και δυναμική των τεχνικών που περιέχονται στις λεγόμενες φόρμες (Τάο Λου [Κιν.: Tàolù 套路]). 
 
Οι Επιτυχόντες Σπουδαστές & Σπουδάστριες 

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου 

Βλογιαννήτης Άγγελος
Γούναρης Κωνσταντίνος


2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου 

Βαλαβάνη Ελευθερία
Καλανδράνης Χρήστος
Λαμάρης Μάρκος 

1ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου 

Δριμάλας Ιωάννης 
Κυριάκου Δημήτρης
Μακ Γκίλιβρέϊ Παύλος
Μήκα Βασιλική 

2ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου 

Νίλσεν Ιάσων


“Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του “Μάντι” είχαν δουλέψει επι της ουσίας, και είμαι φανερά χαρούμενος και ικανοποιημένος από το επίπεδο της τεχνικής τους” δήλωσε ο Δάσκαλος της Παιανίας Χρήστος Σπυρόπουλος συμπληρώνοντας “θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην σύνοδο αξιολόγησης και κυρίως τους Δασκάλους του Πύργου κο Καπατσούλια Παναγιώτη και κο Σταυράκο Μάριο που διένυσαν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να παρευρεθούν στην αξιολόγηση και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους”. 



Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会].
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576