Οι Σαολίν της Παιανίας στη Νεμέα

Μία πολύ όμορφη παρουσίαση των δεξιοτήτων του Σαολίν Κουνγκ Φου μέσα από άοπλες και ένοπλες φόρμες πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στο πλαίσιου του 6ου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών και Δύναμης Νεμέας “Μάχιμος Λέων”. Την διοργάνωση ανέλαβε ο κος Καπελλος Δημήτρης, υπο την αιγίδα της Ελλινικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και συμμετείχαν περισσότεροι από 30 σύλλογοι που προέρχονταν από όλη την Ελλάδα.

 

Στο Φεστιβάλ συνυπήρξαν αρμονικά σύλλογοι από διαφορετικά είδη πολεμικών τεχνών που σαν αποτέλεσμα είχε την παρουσίαση πληθώρας άοπλων και ένοπλων τάολου, τεχνικές αυτοάμυνας και αγώνες δύναμης.

 

Η ομάδα του συλλόγου μας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία υπό την επίβλεψη του Δασκάλου Σπυρόπουλου Χρήστου (释延觉Shi Yan Jue) και αποτελούνταν από τους σπουδαστές Βαρθολομαίου Ειρήνη, Κασιου Νεφέλη, Κοντοπούλου Χριστίνα, Γαβαλά Εύα, Χρυσοπούλου Έλισσάβετ, Καρρά Άρτεμις, Κάσιο Μάξιμο, Βερυκοκάκη Κωνσταντίνο, Κοντόπουλο Κωνσταντίνο, Τρίγκα Ιωάννη, Τρίγκα Μάριο και Στεφανίδη Γεώργιο.

 

“Δηλώνω πάντα ικανοποιημένος από την απόδοση των μαθητών γιατί γνωρίζω πόσο πολύ προσπαθούν σε καθημερινή βαση” είπε ο Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ενώ η Δασκάλα Τσαμουταλίδη Τίνα (释延尼 Shi Yan Ni) αν και απόυσα για λόγους υγείας δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους αφανείς ήρωες μας που δεν είναι άλλοι από τους γονείς των παιδιών μας, για την συνεργασία και την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλ' αυτά τα χρόνια!”

 

Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576