Ημέρα Αξιολόγησης

Μία αξιολόγηση ξεχωριστή από τις άλλες, μιας και ο μαθητής Νίλσεν Ιάσων ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο σπουδών, λαμβάνοντας τη βαθμίδα της μαύρης ζώνης, πραγματοποιήθηκε το πρωινό του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του «Μάντι» αξιολογήθηκαν λεπτομερώς σε άοπλες και ένοπλες φόρμες, ύλη που αντιστοιχεί στο επίπεδο γνώσης και εμπειρίας τους και κρίθηκε άρτια η τεχνική τους κατάρτιση και πολύ καλή η επίδοση τους, καθιστώντας τους ικανούς  να περάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούνταν από τους Δασκάλους Κωστή Νικόλαο, Κωστόπουλο Γιάννη, Σανιδόπουλο Νίκο και Κωστή Όλγα, πιστοποιημένους απο το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν και αναγνωρισμένους από το  Ελληνικό Κράτος και την Ομοσπονδία Γου Σου - Κουνγκ Φου.

«Οι σπουδαστές του κέντρου της Παιανίας έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους τιμώντας τις διδαχές, την σχολή και τους δασκάλους τους.
Στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν Δάσκαλοι και σπουδαστές μας δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την αξιόλογη πορεία των μαθητών και να χαρούμε και εμείς μαζί τους για την πρόοδο τους.
Τα συγχαρητήριά μας στους σπουδαστές και Δασκάλους του κέντρου» δήλωσε ο Δάσκαλος Κωστής Νίκος μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τιμώντας με τα λόγια του Σπουδαστές και Δασκάλους.

Δεδομένου ότι ο σύλλογος μας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου, απονέμονται στους σπουδαστές μας διπλώματα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Κράτος. Σύμφωνα λοιπόν με τις βαθμίδες της Ομοσπονδίας οι επιτυχόντες σπουδαστές που προήχθησαν κατατάσσονται ως εξής:

Βαθμίδα Κίτρινης ζώνης

Παπασωτηρίου Κωνσταντίνος
Τρίγκας Μάριος

Βαθμίδα Πορτοκαλί ζώνης
Ρογκάκης Φίλιππος
Τρίγκας Ιωάννης
Κοντόπουλος Κωνσταντίνος
Κάσιου Νεφέλη
Χρυσοπούλου Ελισσάβετ

Βαθμίδα Πράσινης ζώνης
Σκοτινιώτης Λουκάς
Μπάϊλας Νικήτας
Στεφανίδης Γιώργος

Βαθμίδα Μπλέ ζώνης
ΜακΓκίλιβρέϊ Παύλος
Βαρθολομαίου Ειρήνη
Κοντοπούλου Χριστίνα
Δημητρακοπούλου Κατερίνα
Κυριάκου Δημήτρης
Κωνσταντίνα Αθανασίου
Γαβαλά Εύα

Βαθμίδα Καφέ ζώνης
Καρρά Άρτεμις
Αθανασίου Ελένη
Παπαδόπουλος Νικόλαος
Γαλάνης Αλέξανδρος

Βαθμίδα Μαύρης ζώνης
Νίλσεν Ιάσων

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την γκαλερί μας http://www.shaolin-paianias.gr/tai_chi_photogallery/
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576