Ο «ΜΑΝΤΙΣ» Στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Οι εξελίξεις στο χώρο των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών και του Σαολίν ειδικότερα, βρίσκουν σύμφωνο το Σωματείο μας και την άμεση ανταπόκριση της Διοίκησης, η οποία προέβη σε όλες όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες, για την ένταξη του «ΜΑΝΤΙΣ» στην Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό του Σωματείου μας.

Με την ένταξη του Σωματείου μας στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ., ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του «ΜΑΝΤΙΣ», νέοι κόσμοι για εξερεύνηση, νέες προκλήσεις για να τολμήσουν, και προπαντός εξέλιξη, σε ένα χώρο που εξ ορισμού του δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται.
Η Αίτηση του Σωματείου μας στην Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου, έγινε ομόφωνα δεκτή και με την Απόφαση 1239/16 της 11ης Μαρτίου 2016, ο «ΜΑΝΤΙΣ» ανήκει πλέον ως ισότιμο μέλος στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

«Σαν Διοίκηση εκμεταλλευόμαστε κάθε θετική ευκαιρία, φροντίζουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες και να εναρμονιζόμαστε με τα νέα δεδομένα και βάζουμε νέους στόχους στη διάδοση αλλά και τη διαφύλαξη του Πολιτισμού Σαολίν». Δήλωσε η Δασκάλα του «ΜΑΝΤΙΣ», κυρία Τσαμουταλίδου Σταματίνα.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576