Ο Μάντις στη κοπή πίτας της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Δάσκαλοι του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας "Μάντις", στην επίσημη πρόσκληση του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού – Κουνγκ Φου, η οποία αφορούσε την ετήσια κοπή πίτας και την βράβευση διακριθέντων αθλητών. Έτσι λοιπόν, το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, 2016 ο Σιφού Σπυρόπουλος Χρήστος και η Σιφού Τσαμουταλίδη Σταματίνα πλαισιώνοντας το κλιμάκιο Διδασκόντων του ΕΠΟΚΕΣ και συνοδεύοντας τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ Δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη [ shì yán zhuō 释延卓] και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη [shì yán kōng 释延空], έδωσαν το παρόν στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, από Δασκάλους, Προπονητές, Αθλητές, Παράγοντες και φίλους των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών.

Η τελετή άρχισε με ένα σύντομο απολογισμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Κυρίου Σταμούλη, σχετικά με τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών την περσινή χρονιά, συνεχίστηκε με τη βράβευση αθλητών και αθλητριών και παραγόντων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017 για το ΔΣ, με τυχερό τον κ. Παπαχρήστου Χρήστο. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους με το φετινό φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ, Δασκάλου Σταυρίδη Ιορδάνη.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576