Συνέδριο Αξιολόγησης στον Πύργο Ηλείας

Με μεγάλη χαρά μετέβη ο Σιφού Σπυρόπουλος Χρήστος στον Πύργο Ηλείας, προκειμένου να παρευρεθεί, το Σάββατο 1η Ιουλίου, στο συνέδριο αξιολόγησης των σπουδαστών των Κέντρων Πολιτισμού Σαολίν Πύργου και Αμαλιάδας, υπεύθυνοι διδασκαλίας των οποίων είναι οι αγαπημένοι του μαθητές Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης, Δάσκαλος Αλτάνης Θεόδωρος και Δάσκαλος Σταυράκος Μάριος.
 

Συγκεκριμένα, η Αξιολόγηση των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών των Κέντρων Σαολίν Πύργου και Αμαλιάδας, ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη λέσχη του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» στον Πύργο και ολοκληρώθηκε επιτυχώς σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ναού Σαολίν, την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν.
 

Ο Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης δήλωσε φανερά ικανοποιημένος από το επίπεδο των σπουδαστών και των σπουδαστριών που αξιολογήθηκαν, κυρίως όμως από το έργο των Δασκάλων Καπατσούλια, Αλτάνη και Σταυράκου στη διάδοση του Πολιτισμού Σαολίν σε ολόκληρη την Ηλεία.

 

Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576