19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου

Επτά μετάλλια κατέκτησε η ομάδα του Σαολίν Παιανίας την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου.

Στο φετινό Πρωτάθλημα, όλοι οι μαθητές μας, διαγωνίστηκαν στη Β΄Κατηγορία, όπου οι απαιτήσεις είναι σαφώς περισσότερες και οι κριτές πιο αυστηροί. Παρόλα’ αυτά, όλα τα μέλη της ομάδας μας κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φέρουν υψηλές για τα δεδομένα βαθμολογίες, με αποτέλεσμα 1 χρυσό μετάλλιο για τον Μακ Γκίλιβρέϊ Παύλο, ένα ασημένιο μετάλλιο για την Γαβαλά Εύα και 4 Χάλκινα για τους Καρρά Άρτεμις, Χρυσοπούλου Ελισάβετ, Μάξιμο Κάσιο και Κοντόπουλο Κωνσταντίνο.

Η ομάδα μας αποτελείτο από τους Κυριάκου Δημήτρη, Βαρθολομαίου Ειρήνη, Δημητρακοπούλου Κατερίνα, Κασίου Νεφέλη, Δημητρακόπουλο Ηλία, Κοντοπούλου Χριστίνα, Καρρά Άρτεμις, Μακ Γκίλιβρέϊ Παύλο, Δημητρακόπουλο Βαγγέλη, Κάσιο Μάξιμο, Χρυσοπούλου Ελισάβετ, Κοντόπουλο Κωνσταντίνο και Στεφανίδη Γιώργο.

«Το επίπεδο όλων των παιδιών είναι φανερά ανεβασμένο. Φέτος οι συμμετέχοντες από το Κέντρο Σαολίν Παιανίας κολύμπησαν στα βαθιά, αποδεικνύοντας το θάρρος τους, τις ικανότητες τους και την αγάπη τους για το Σαολίν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας, μαθητές και δασκάλους» δήλωσε μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος η Δασκάλα Τσαμουταλίδη Τίνα.
 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576