Πρόσκληση στο 5° Διεθνές Πρωτάθλημα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Βηματισμών - Σκιαμαχίας - Κρούσεων, προσκάλεσε τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας στο 5° Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών που θα γίνει το Σάββατο 5 [17.00μ.μ.] και την Κυριακή 6 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης , σε συνεργασία με τον Α.Σ. Μυγδονία και της Ε.Ο.Π.Τ. και την υποστήριξη του Δήμου αύλου Μελά.

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι:1. ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ- ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ- ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ στις οποίες οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι κατά κατηγορίες σε μαλακά και σκληρά στυλ.

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ [ξεχωριστή κατηγορία ΟΠΛΩΝ] ίδιου φύλου ή αναμεμειγμένη και εκπαιδευτών. Θα εκτελούν 2 τεχνικές [από επίθεση γροθιά ή κλωτσιά ή λαβή] με 1 εκτέλεση μόνο στο γρήγορο.
Ακροβατικές ασκήσεις δεν επιτρέπονται.

Προσοχή τα όπλα των συμμετεχόντων θα είναι εκπαιδευτικά και όχι πραγματικά.

3. ΣΚΙΑΜΑΧΙΑ στην οποία εκτελεί ο αθλητής γροθιές και λακτίσματα στον αέρα. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 '].

4. ΣΤΟΧΟΜΑΧΙΑ στην οποία εκτελεί ο αθλητής χτυπήματα με γροθιές και λακτίσματα σε στόχους του προπονητή ή συναθλητή του. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1'].

5. ΑΓΩΝΕΣ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει 3 πόντους ή λήξει ο χρόνος.

6. ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΑΦΡΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ο αγώνας θα είναι 2 γύροι των 1' [ενήλικες]. Νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους.

7. ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΗΡOYΣ ΕΠΑΦΗΣ

8. ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΤΗΣ ΜΑΧΗΣ [MIXED FIGHT] ελαφράς και πλήρης μορφής και ΜΑΧΗΣ ΡΙΨΕΩΝ & ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΩΝ [GRAB FIGHT] ελαφράς και πλήρους μορφής.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576