5ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολίχνης

Το παρόν έδωσαν στο 5ο Διεθνές & 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών οι Δάσκαλοι του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας Σπυρόπουλος Χρήστος- Σι Χανγκ Τζι [κιν.: shìhéngjí 释恒吉] και Τσαμουταλίδη Σταματίνα- Σι Μιάο Λίαν [κιν.: shìmiàolián 释妙莲] συνοδευόμενοι από τον Σπουδαστή Nielsen Ιάσων και την Σπουδάστρια Παναγιώτου Μαριλένα, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης, του Δήμου Παύλου Μελά.

Στο διήμερο φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Α.Σ.Γ.Α Γου Σου Κουάν, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ] έλαβαν μέρος περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από συλλόγους που προέρχονταν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Παιανίας συμμετείχε ως μέλος της ομάδας του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν παρουσιάζοντας φόρμες με όπλα και γυμνά χέρια έχοντας μία άρτια τεχνική κατάρτιση που τους έκανε να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή.

Με αφορμή το φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε από το ΕΠΟΚΕΣ μία ακόμη εκπαιδευτική ημερίδα «Σαολίν Κουνγκ Φου Μέσης Κατάρτισης» [κιν.: Shǎolínwǔgōng zhōngjí péixùn 少林武功中级培训], στο Δάσος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λαγκαδά. Στην ημερίδα παρουσιάστηκε και αναλύθηκε η Γου Μπου Τσουάν, η Λιαν Χουάν Τσουάν, το Πλατύ Σπαθί και το Σαολίν Τσαν Τσι Τζιαν.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576