Απονομή Πιστοποιητικών από το Τσανγκ Τσούν

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης των Δασκάλων Μελών του ΕΠΟΚΕΣ, από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会], με την τελετή απονομής Πιστοποιητικών - Επιστολών διορισμού, Λάοσι [κιν.: lăoshī 老师] και Τζιάο Λιαν [Κιν.: Jiàoliàn 教练], που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας.

Εκεί, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Τομέα του Τσανγκτσούν, Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] - Σταυρίδης Ιορδάνης και ο Διεθνής αντιπρόσωπος του Κέντρου Τσανγκτσούν, Λάο Σι Τσιμπινουδάκης Γιώργος, παρέδωσαν στους Δασκάλους και τους Εκπαιδευτές μέλη του ΕΠΟΚΕΣ, τα επίσημα πιστοποιητικά τους.

Τα Πιστοποιητικά που αποτελούν συγχρόνως και Επιστολές διορισμού, συνοδεύονται από επίσημο κρατικό έγγραφο που πιστοποιεί τη εγκυρότητα τους και προσυπογράφει η Ανοικτή Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] και ο Διευθυντής και ιδρυτής του Κέντρου, Κύριος Γου Ουέν Τζουν [Κιν.: Wǔwén Jūn 武文军].

Από τις 23 Μαρτίου 2016, η Δασκάλα Τσαμουταλίδη Σταματίνα πιστοποιείται ως Δασκάλα του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会] και την Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] με Αριθμό Μητρώου: 201603230004 και φέρει πλέον επίσημα τον τίτλο του Λάοσι στο Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán lăoshī 少林拳老师] και ο Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος πιστοποιείται επίσης ως Δάσκαλος του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳], επίσης από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会] και την Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] με Αριθμό Μητρώου: 201603230008 και φέρει επίσημα τον τίτλο του Λάοσι στο Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán lăoshī 少林拳老师].
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576