Απόδοση των Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων

Τα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Κράτος Διπλώματα Ντουάν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου- Κουνγκ Φου παρέλαβαν οι Δάσκαλοι του ΚΕΠΟΣΑ Παιανίας Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Σταματίνα, στα πλαίσια της επίσημης τελετής απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας την Κυριακή  29 Μαΐου 2016, παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Σταμούλη Λάμπρου και όλων των δασκάλων του ΕΠΟΚΕΣ. 

Ο Πρόεδρος κ. Σταμούλης Λάμπρος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Ιδρυτή και Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ Σι Γιαν Τζουό - δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη και όλους τους δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ. Ο δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, μετά το σύντομο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο επισήμανε την ιδιαίτερη τιμή που έχει για τον ίδιο και τους υπόλοιπους δασκάλους η παρουσία του στο ΠΟΚΕΣΑ και του απένειμε μια Αναμνηστική Πλακέτα, με τη οποία ο ίδιος και η διοίκηση του ΕΠΟΚΕΣ τον ευχαριστούν για τη συνδρομή του στην προστασία και την διάδοση των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, στην Ελλάδα.

Ο κ. Σταμούλης αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη για την υποδοχή που του επιφύλαξαν, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου, επισημαίνοντας πως θα πρέπει  να την αντιμετωπίζουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια όπου όλοι μαζί από κοινού προσπαθούν για το καλύτερο. Τόσο για την  ανάδειξη της τέχνης του Κουνγκ Φου, όσο και της χώρας μας. Η ανάγκη σύμπνοιας και ομαδικότητας όλων όσων ασχολούνται με τις Κινέζικες πολεμικές τέχνες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση όλων, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρει η Ελλάδα να γίνει ένας ικανός αντίπαλος με διακρίσεις σε διεθνείς και άλλες διοργανώσεις.

Τέλος, ο κύριος Σταμούλης πραγματοποίησε ο ίδιος την απονομή των Επισήμων Διπλωμάτων Ντουάν, ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία με ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Στον δάσκαλο Σπυρόπουλο Χρήστο απονεμήθηκε το 5ο Ντουάν και στη δασκάλα Τσαμουταλίδη Σταματία το 4ο Ντουάν.
 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576