Έναρξη Σπουδών 2016-2017

To Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας "Μάντις" καλωσορίζει, τα μέλη του Σωματείου, τους Σπουδαστές, τις Σπουδάστριες, τους Δασκάλους, τις Δασκάλες και τους φίλους του Σαολίν στην Ελλάδα, στην νέα χρονιά μαθημάτων η οποία αρχίζει από σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη, όχι μόνο σωματική αλλά και πνευματική. Στόχος μας, για μία ακόμα χρονιά, είναι να συνεχίσουμε το έργο μας, που δεν είναι άλλο από το να μεταδώσουμε, σε όλους όσους διακατέχονται από πραγματική και βαθιά επιθυμία μάθησης, την Διδασκαλία του Σαολίν και να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες, τα ιδανικά και το αληθινό πνεύμα του Σαολίν.


Την νέα χρονιά, μετά την επίτευξη νέων και ουσιαστικών συνεργασιών οι οποίες, ως αποκλειστικό γνώμονα, έχουν την εξέλιξη των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών μας και την εντρύφηση τους στο πραγματικό πνεύμα της διδασκαλίας του Σαολίν, ευελπιστούμε στον εμπλουτισμό των γνώσεων που προσφέρει το Κέντρο μας και στην συμμετοχή σε ακόμα περισσότερες διοργανώσεις με την ίδια αξιοσημείωτη επιτυχία όπως και την χρονιά που παρήλθε .

Ακρογωνιαίος λίθος και ταυτόχρονα αρωγοί για την επίτευξη των στόχων μας είσαστε όλοι εσείς που αποτελείτε μέλη του Σωματείου, Σπουδαστές, Σπουδάστριες, Δάσκαλοι, Δασκάλες και φίλοι του Σαολίν και για αυτό για άλλη μια φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την έμπρακτη στήριξή σας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη Διοίκηση και τους Δασκάλους του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν που χωρίς την δική τους βοήθεια και συνδρομή τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτά.

Φιλικά,
Το Διοικητικό Συβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας "Μάντις"
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576