Ο “Μάντις” εντυπωσίασε στο 5ο Φεστιβάλ “Λεών”

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε από κριτές, κοινό και Δασκάλους η ομάδα του ΚΕΠΟΣΑ «Μάντι» στο 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου του 2016 στο κλειστό γήπεδο της Νεμέας.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΠΤ) σε συνεργασία με τον Δήμο Νεμέας και συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες, προερχόμενοι από 40 συλλόγους διαφόρων ειδών πολεμικών τεχνών, εντός και εκτός Αττικής.
 

Την ομάδα του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.«Μάντι» αποτελούσαν οι Μακ Γκίλιβρέϊ Παύλος, Καρρά Άρτεμις, Βαρθολομαίου Ειρήνη, Κυριάκου Δημήτρης, Κοντοπούλου Χριστίνα και Γαβαλά Εύα, οι οποίοι παρουσίασαν μία σειρά από ένοπλες και άοπλες δεξιότητες του Σαολίν. Επικεφαλείς της ομάδας ήταν οι Δάσκαλοι Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Τίνα, συνοδευόμενοι από τον σπουδαστή Στεφανίδη Γιώργο.

«Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μας είναι το ήθος, η ταπεινότητα, η ευγενής άμυλα και η προσπάθεια, θεμέλιοι λίθοι στο ταξίδι γνώσης της κουλτούρας του Σαολίν» δήλωσε φανερά ικανοποιημένη, η Δασκάλα του «Μάντι» Σι Μιαο Λιαν μετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576