Πρόσκληση Στο 4° Φεστιβάλ ΜΥΓΔΟΝΙΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Βηματισμών - Σκιαμαχίας - Κρούσεων, προσκάλεσε το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ Παιανίας «Μάντι», στο 4° Διεθνές Φεστιβαλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 (17.00μ.μ.) και την Κυριακή 22 (9.00π.μ.) Νοεμβρίου 2015 στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας, τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά.


Τόσο οι Δάσκαλοι Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Σταματία, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Παιανίας αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της Ε.Ο.Π.Τ. και συναίνεσαν ομόφωνα να παρίσταται στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ ΜΥΓΔΟΝΙΑ στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιηθούν:

1.Κινέζικες- γιαπωνέζικες- κορεάτικες φόρμες στις οποίες οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι κατά κατηγορίες σε μαλακά και σκληρά στυλ.

2.Τεχνικές αυτοάμυνας (ξεχωριστή κατηγορία όπλων) ίδιου φύλου ή μεμειγμένη και εκπαιδευτών. θα εκτελούν 2 τεχνικές (από επίθεση γροθιά ή κλωτσιά ή λαβή) με 1 εκτέλεση μόνο στο γρήγορο. Ακροβατικές ασκήσεις δεν επιτρέπονται. προσοχή τα όπλα των συμμετεχόντων θα είναι εκπαιδευτικά και όχι πραγματικά.

3.Σκιαμαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής γροθιές και λακτίσματα στον αέρα. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

4.Στοχομαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής χτυπήματα με γροθιές και λακτίσματα σε στόχους του προπονητή ή συναθλητή του. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

5.Αγώνες Ημιεπαφής. [Νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει 3 πόντους ή λήξει ο χρόνος].

6.Αγώνες ελαφράς επαφής [Ο αγώνας θα είναι 2 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους].

7.Αγώνες πλήρης επαφής α) full β) low γ) αγκώνες γόνατα [Ο αγώνας θα είναι 3 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους.

8.Αγώνες μικτής μάχης (mixed fight) ελαφράς και πλήρης μορφής, μάχης ρίψεων & κλειδωμάτων (grab fight) ελαφράς και πλήρης μορφής και χτυπημάτων των & ριψεων (striκe fight).


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2015.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
Τηλ: 6936.622959
         6936.622958