Β’ Σύνοδος Αξιολόγησης του 2015

Το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2015 στο ©Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας «Μάντις», πραγματοποιήθηκε η Β’ Αξιολογητική Περίοδος για τους Σπουδαστές και της Σπουδάστριες του Σωματείου, οι οποίοι αξιολογήθηκαν λεπτομερώς από την οκταμελή Επιτροπή της ©Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν και την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου.

Επικεφαλής της επιτροπής Αξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του ©Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空] ενώ τη γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτής και διευθυντής του ©Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ]. Εξεταστές ήταν τα Μέλη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν. 

Στο τέλος του Συνεδρίου Αξιολόγησης ο Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σοβαρή προσπάθεια που καταβάλουν οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του «Μάντι» τονίζοντας την πρόοδο που έχουν σημειώσει. Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχουν γίνει προσεκτικά βήματα, χωρίς βιασύνη και υπερβολές, με μόνο γνώμονα την πλέον σωστή κατάρτιση στο Σαολίν Κουνγκ Φου. Επεσήμανε πως οι Δάσκαλοι του ©Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας, Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Σταματίνα, έχουν ανεβάσει το επίπεδο των Σπουδαστών του Μάντι και το μέλλον διαγράφεται πολλά υποσχόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν.

Οι Επιτυχόντες Σπουδαστές & Σπουδάστριες του KE.ΠΟ.Σ. Παιανίας

2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος
Αλέξανδρος Γαλάνης
Άρτεμις Καρρά
Παύλος Μακ Γκίλιβρέϊ
Μαρία Μήκα
Νικόλαος Παπαδόπουλος
Ιωάννης Δριμάλας
Γιώτα Μαϊφώσιη
Βασιλική Μήκα
Ελένη Αθανασίου 
Αλέξανδρος Σπάης
Νικόλαος Σιδέρης
Κατερίνα Δημητρακοπούλου
Βασίλης Δήμου
Βαρθολομαίου Ειρήνη 
Εύα Γαβαλά
Κατερίνα Δούκα
Βαγγέλης Δημητρακόπουλος
Χριστίνα Κοντοπούλου
Δημήτρης Κυριάκου
Ηλίας Δημητρακόπουλος
Κωνσταντίνα Αθανασίου

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Γιώργος Στεφανίδης
Γιώργος Οικονόμου
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576