Οι Δάσκαλοι στην Επιτροπή Αξιολόγησης του Κε.Πο.Σα. Ν. Σμύρνης

Οι Δάσκαλοι Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Σταματία του Κε.Πο.Σα. Παιανίας παρευρέθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου στη λέσχη του “Ουράνιου Δράκου” στη Ν. Σμύρνη, προκειμένου να διεξαχθεί η Β' Αξιολογητική Σύνοδος του 2017 για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νέας Σμύρνης. 

Ο Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος, ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν ενώ Μέλη ήταν η Σιφού Τσαμουταλίδη Σταματία μαζί με τους  Δελή Γιώργο, Αντωνίου Ευσταθία, Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Αλεξίου Σπύρο. Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης, ιδρυτής και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ]. 

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会]. 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
Τηλ: 6936.622959
         6936.622958