Διακρίσεις στο Πρωτάθλημα «The Art of WuShu»

Αξιοπρεπής ήταν η παρουσία των αθλητών του συλλόγου μας οι οποίοι κατέκτησαν 2 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια στην παρθενική τους συμμετοχή στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα «The Art of WuShu».

Το πρωτάθλημα που διοργάνωσε για 5η φορά ο  Α.Σ. Ατραπός με προπονητή τον Κώστα Γεωργίου υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου, ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων στα Λιόσια και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, με προσέλευση ανάλογη των προσδοκιών. 

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και αγωνίσθηκαν περισσότεροι από 500 αθλητές στα αθλήματα SANDA - QINGDA – TAOLU – PROAM – SEMI CONTACT, ανεβάζοντας αρκετά τον πήχη του ανταγωνισμού καθώς και τον βαθμό δυσκολίας για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα.   

Η ομάδα του “Μάντι” συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες και αποτελούνταν από τους σπουδαστές Νίλσεν Ιάσων, Μακ Γκίλιβρέϊ Παύλο, Κυριάκου Δημήτρη, Δημητρακόπουλο Βαγγέλη και Δημητρακόπουλο Ηλία και τις σπουδάστριες Βαρθολομαίου Ειρήνη, Δημητρακοπούλου Κατερίνα, Κοντοπούλου Χριστίνα, Κορδαλή Μαρία και Γαβαλά Εύα, με επικεφαλής τους Δασκάλους του συλλόγου Σπυρόπουλο Χρήστο και Τσαμουταλίδη Σταματία. 

Όλα τα παιδιά διαγωνίσθηκαν σε άοπλες φόρμες (τάολου), στις Β' & Γ΄κατηγορίες Taolu του στυλ Παραδοσιακής Βόρειας Γροθιάς δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, με ήθος και αξιοπρέπεια, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους, με αποτέλεσμα την κατάκτηση θέσεων  πάνω στο βάθρο. 

Οι επιτυχίες μας:

2η θέση 

Νίλσεν Ιάσων 
Δημητρακοπούλου Κατερίνα

3η θέση 

Μακ Γκίλιβρεϊ Παύλος
Βαρθολομαίου Ειρήνη

Μέσα στην 1η πεντάδα ήταν επίσης οι:

Κοντοπούλου Χριστίνα 4η θέση 
Δημητρακόπουλος Βαγγέλης και Κυριάκου Δημήτρης 5η θέση 

Αναμνηστικά μετάλλια για την παρουσία και συμμετοχή τους πήραν επίσης οι σπουδάστριες Γαβαλά Εύα και Κορδαλή Μαρία. 

“δεδομένου ότι οι αθλητές μας βρέθηκαν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση με μεγάλη ανταγωνιστικότητα και συναγωνισμό, τόσο η εμφάνιση όσο και οι διακρίσεις τους απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια σε διοργανώσεις υψηλών απαιτήσεων, συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας για την άψογη εμφάνιση τους” δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος   

Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576