20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓουΣου Κουνγκ Φου 2019

Ένα χρυσό, δύο ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια απέσπασε η ομάδα του αθλητικού συλλόγου Σαολίν Παιανίας στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων πάλης.

Η Ομάδα του “Μάντι” με υπεύθυνους τους Δασκάλους Σπυρόπουλο Χρήστο και Τσαμουταλίδη Σταματία, απαρτίζονταν από τους : Δημητρακοπούλου Κατερίνα, Κασίου Νεφέλη, Κυριάκου Δημήτρη, Γαβαλά Εύα, Παπασωτηρίου Κωνσταντίνο, Χρυσοπούλου Ελισάβετ, Μπάϊλα Ιάσων, Γούναρη Κωνσταντίνο, Τρίγκα Μάριο, Αισώπου Παναγιώτα, Καραγιάννη Στέφανο και Πυλαρινό Αριστοφάνη.

Η πλειοψηφία των παιδιών διαγωνίζονταν για πρώτη φορά, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην απόδοση τους. Απέκτησαν εμπειρίες και έδειξαν τις δυνατότητες τους υπό πίεση, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους που άλλωστε είναι και ο βασικός σκοπός για τον οποίο συμμετέχουμε στις διοργανώσεις.


Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι:
Δημητρακοπούλου Κατερίνα 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο
Γαβαλά Εύα 2η θέση Ασημένιο Μετάλλιο
Κασίου Νεφέλη 2η θέση Ασημένιο Μετάλλιο
Παπασωτηρίου Κωνσταντίνος 3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο
Επίσης χάλκινο μετάλλιο πήραν και οι: Αισώπου Παναγιώτα, Χρυσοπούλου Ελισάβετ, Μπάϊλας Ιάσων, Τρίγκας Μάριος και Πυλαρινός Αριστοφάνης
Περισσότερες φωτογραφίες στην γκαλερί μαςhttps://www.shaolin-paianias.gr/tai_chi_photogallery/
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576