Κοπή Πίτας στο «Μάντι» Για Το 2016

Η αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας «Μάντις» γέμισε με κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου του 2016, όπου τα μέλη, οι φίλοι, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες με τις οικογένειές τους, τίμησαν με τη παρουσία τους, τους Δασκάλους αλλά και τους φορείς του Σωματείου στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο ξεκίνημα της φετινής εορταστικής εκδήλωσης, ο διευθυντής του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Παιανίας, Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος, μίλησε στους παρευρισκομένους σχετικά με τη πορεία του Σωματείου αλλά και τις επιτυχίες των Σπουδαστών και Σπουδαστριών του «Μάντι» το ακαδημαϊκό έτος που πέρασε. Επίσης έκανε μία σύντομη αναφορά σχετικά με την αυθεντική παράδοση του Σαολίν και τα όσα πρεσβεύει.

Στα πλαίσια της φετινής εκδήλωσης και κατόπιν μίας σύντομης παρουσίασης από τους δασκάλους της Παιανίας Σπυρόπουλο Χρήστο-Σι Χανγκ Τζι [κιν.: shìhéngjí 释恒吉] και Τσαμουταλίδη Σταματία -Σι Μιάο Λίαν [κιν.: shìmiàolián 释妙莲], πραγματοποιήθηκε η Επίσημη απονομή των Διπλωμάτων των Επιτυχόντων σπουδαστών και σπουδαστριών του 2015, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [Ε.Ο.Σ] καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [Ε.Ο.Π.Τ.] των οποίων το Σωματείο μας είναι επίσημο Μέλος.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ανέλαβαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π αφού πρώτα ευχήθηκαν, υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο σε όλους. Τυχερή της βραδιάς που έτυχε το φλουρί, ήταν η μικρή Δήμου Μάρσια, που κέρδισε και το συνοδευτικό δώρο, ένα ίσιο σπαθί Λουνγκ Τσουάν.

Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι, απήλαυσαν πλούσια φαγητά και εδέσματα που προσέφεραν όλοι τα Μέλη του Σωματείου, ενώ τη βραδιά έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή ο σπουδαστής του «Μάντι» και δεξιοτέχνης στο κανονάκι Δριμάλας Ιωάννης, ο οποίος κατόπιν μίας σύντομης παρουσίασης του μουσικού οργάνου, οι αρχές του οποίου ανιχνεύονται στον ασιατικό χώρο, έπαιξε ανατολίτικες μελωδίες μαγεύοντας όλους τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.
 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576