Εξαιρετικός ο “Μάντις” στο 3ο Φεστιβάλ Ναυπλίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν Ελλάδος στο Ναύπλιο την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, όπου παρά τις αντίξοες συνθήκες συμμετείχαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο Σιφού Δημήτρης Παπαβασιλείου του Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας, με τη συνεργασία και την αρωγή, του Δήμου Ναυπλιέων, του ΕΠΟΚΕΣ και του ΠΟΚΕΣΑ.

Το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ Παιανίας συμμετείχε στο Φεστιβάλ, με 7 Σπουδάστριες και Σπουδαστές, οι οποίοι παρουσίασαν μια σειρά από άοπλες φόρμες δεξιότητας, και παραδοσιακά όπλα, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσουν το κοινό μαζί με τους υπόλοιπους 100 Σπουδαστές και Σπουδάστριες της ομάδας που εκπροσώπησε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ].
ην έναρξη του φετινού φεστιβάλ έκανε η ομάδα του Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας παρουσιάζοντας μία ομαδική άοπλη δεξιότητα, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν οι μικροί του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας. Συγκεκριμένα, η σπουδάστρια Ευγενίου Φωτεινή και ο σπουδαστής Σπυρόπουλος Ηλίας παρουσίασαν την γροθιά των 5 Τεχνικών [Κιν.: wǔbùquán 五步拳], ο Νικόλαος Σιδέρης και η Δούκα Κατερίνα παρουσίασαν την άοπλη δεξιότητα «Αλυσιδωτή Γροθιά» - Λιαν Χουάν Τσουάν [κιν.: liánhuánquán 连环拳], στη συνέχεια η Γαβαλά Εύα και ο Δήμου Βασίλης παρουσίασαν τη δεξιότητα «Γροθιά των Έξι Κατευθύνσεων» - Λίουχο Τσουάν [κιν.: liùhéquán六合把法] και δέχτηκαν θερμά χειροκροτήματα από τους θεατές και τους συμμετέχοντες. Εξαιρετική παρουσίαση έκανε και ο σπουδαστής Nielsen Ιάσων, με την ένοπλη δεξιότητα «Πλατιά Σπάθα του Σαολίν» - Σαολίν Νταν Ντάο[κιν.: Shàolín dāndāo 少林单刀].

Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ έκλεισαν οι νέες δασκάλες και δάσκαλοι της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος Αντάρη Κωνσταντίνα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα και Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος που παρουσίασαν μία σειρά από άοπλες δεξιότητες και παραδοσιακά όπλα εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους.
 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576