Δέκα Χρυσά στο 4ο Διεθνές

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας οι οποίοι τιμήθηκαν με 10 χρυσά μετάλλια στο 4ο Διεθνές και 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία» που έλαβε χώρα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, σε συνεργασία με τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά, με την επίσημη συμμετοχή του ΕΠΟΚΕΣ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν και διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λαγκαδά, όπου 80 σύλλογοι και σωματεία, με περισσότερους από 800 συμμετέχοντες παρουσίασαν όλα τα είδη πολεμικών τεχνών.

Το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ Παιανίας εκπροσώπησαν επάξια οι Σπουδαστές Ιάσων Νίλσεν, Παύλος Μακ Γκιλιβρεϊ, Γιώργος Στεφανίδης, Χαράλαμπος Δανιήλ, Νικόλαος Σιδέρης και Δημήτρης Κυριάκου καθώς και οι Σπουδάστριες Άρτεμις Καρρά, Ειρήνη Βαρθολομαίου, Χριστίνα Κοντοπούλου και Κατερίνα Δημητρακοπούλου, με επικεφαλείς τους Δασκάλους Σπυρόπουλο Χρήστο- Σι Χανγκ Τζι [κιν.: shìhéngjí 释恒吉] και Τσαμουταλίδη Σταματίνα- Σι Μιάο Λίαν [κιν.: shìmiàolián 释妙莲].

Παρουσιάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση μέσα από άοπλες φόρμες του Σαολίν, οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του «Μάντι» απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές και κατέκτησαν δέκα χρυσά μετάλλια, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

«Επιστρέψαμε πρώτα απ’ όλα με χαμόγελα αλλά και με μετάλλια, όπως είχαμε άλλωστε προβλέψει. Η ομάδα μας δυναμώνει όλο και περισσότερο, μέσα από την προσωπική προσπάθεια και τον κόπο του καθένα ξεχωριστά.» δήλωσε ο Σιφού της Παιανίας Σπυρόπουλος Χρήστος.
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576