Ο Μάντις στο 4ο Φεστιβάλ πολεμικών Τεχνών Νεμέας

Σε ένα φεστιβάλ ξεχωριστό από τα άλλα παρευρέθησαν οι δάσκαλοι του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π «Μάντις» Σι Χανγκ Τζι [κιν.: shìhéngjí 释恒吉] και Σι Μιάο Λίαν [κιν.: shìmiàolián 释妙莲], συνοδευόμενοι από τους σπουδαστές Ιάσων Νίελσεν και Παύλο Μακ Γκίλιβρέϊ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Πρόκειται για το 4ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ» το οποίο διοργάνωσε το Πολιτιστικό Σωματείο Μάχιμος Λέων και ο Δήμος Νεμέας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 30 σύλλογοι. 

Το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας, εκπροσώπησαν επάξια οι σπουδαστές Παύλος Μακ Γκιλιβρεϊ και Ιάσων Νίελσεν, οι οποίοι παρουσίασαν το στυλ η «Γροθιά των Έξι Κατευθύνσεων» - Λίουχο Τσουάν [κιν.: liùhéquán六合把法] και απέσπασαν το χειροκρότημα όχι μόνο του κοινού αλλά και των παρευρισκόμενων δασκάλων. 

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όμως το θερμότερο και πιο δυνατό χειροκρότημα δόθηκε σε δύο σπουδαστές με αναπηρία που με τόλμη και θάρρος παρουσίασαν τεχνικές χεριών, διδάσκοντας στους παρευρισκόμενους πως όλα γίνονται όταν θέλει η καρδιά και το μυαλό μας. 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576