Ακαδημαϊκή Χρονιά 2015-2016

Η Διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας [ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π] «Μάντις», με αφορμή την έναρξη της νέας Διδακτικής χρονιάς που ξεκίνησε επίσημα την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, απέστειλε ένα σύντομο χαιρετισμό προς όλους όσους εμπλέκονται στα κοινά του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π και ειδικότερα τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες και τους γονείς. 

Συγκεκριμένα, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Έλλη Βλάχου του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Παιανίας εύχεται ολόψυχα η νέα Διδακτική χρονιά να είναι για όλους δημιουργική, ενδιαφέρουσα, με πολλές επιτυχίες και ευκαιρίες βελτίωσης. Κάθε αρχή είναι μια πρόκληση και μια νέα ευκαιρία για ξεκινήματα. Χάρη στις προσπάθειες όλων μας, η έναρξη αυτού του έτους πραγματοποιείται με θετικές και ιδιαίτερα ευοίωνες προϋποθέσεις. 

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη διδακτική χρονιά που πέρασε, βάζουμε καινούργιους στόχους και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, καθώς και να προσδοκούμε και να εργαζόμαστε για το καλύτερο, προς όφελος των Σπουδαστών και Σπουδαστριών μας. Οι άξονες δομής του «Πολιτισμού και της Κουλτούρας του Σαολίν» εστιάζουν στην καθημερινότητα, την υγεία, την κοινωνική συνύπαρξη και τη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και όχι στον ανταγωνισμό και την συνεχή προστριβή. Βασικός στόχος μας είναι να υπάρξει συνέχεια στη γνώση με ταυτόχρονη επιμόρφωση στους τομείς της συμπεριφοράς, της παροχής κινήτρων αλλά και της ανάδειξης των ικανοτήτων για ατομική και συλλογική δράση.

Η εξασφάλιση της επιτυχίας μας έγκειται τόσο στην πολύμορφη και πολύπλευρη ποικιλία του Πολιτισμού Σαολίν, όσο και στο γεγονός ότι πραγματοποιείται με την ενεργή συμμετοχή σημαντικού αριθμού φορέων που δραστηριοποιούνται σε αντίστοιχους τομείς.

Θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ στα στελέχη, στα μέλη, στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας που προσφέρουν πραγματικά την ψυχή τους, προκειμένου το παρεχόμενο έργο να παραμένει υψηλό. Καλή χρονιά σε όλους!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Έλλη Βλάχου
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576