Κοπή της Πίτας στο ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Παιανίας

Το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας υποδέχθηκε μέλη, φίλους και σπουδαστές με τις οικογένειες τους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της καθιερωμένης ετήσιας κοπής της πίτας, δημιουργώντας μία ιδιαιτέρως ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017.

 

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Κέντρου μας κο Σπυρόπουλο Χρήστο, ακολούθησε η επίσημη απονομή των διπλωμάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [Ε.Ο.Σ] και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, στους επιτυχόντες των Αξιολογήσεων του ακαδημαϊκού έτους 2016, από τον επίτιμο καλεσμένο Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν κο Σταυρίδη Ιορδάνη, ο οποίος συνεχάρη προσωπικά τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες για την πρόοδο τους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη την εκμάθηση τους στην κουλτούρα του Σαολίν.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον Σιφού του Κέντρου μας, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, τύχη, ευημερία και υπομονή για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Το φλουρί κέρδισε η μικρή Δούκα Ιωάννα, που με χαρά παρέλαβε το συνοδευτικό δώρο μας, το οποίο ήταν ένα ασημένιο μενταγιόν με σκαλισμένο ένα μάντι που είναι το σύμβολο του συλλόγου μας, μία δημιουργία του σπουδαστή μας κο. Γαλάνη Αλέξανδρου.


Οι καλεσμένοι γεύτηκαν ένα πλούσιο μπουφέ με χειροποίητες δημιουργίες φαγητών, αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων που πρόσφεραν μέλη και φίλοι του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ Παιανίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακή ανατολίτικη μουσική, από τον σπουδαστή του κέντρου κο. Δριμάλα Ιωάννη που για ακόμα μία χρονιά μας ταξίδεψε μέσα από τις νότες του στους ουρανούς της Ασίας.

Απονομή Φωτογραφίες

Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576