18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου

Για πρώτη φορά η ομάδα του Σαολίν Παιανίας, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου για 18η συνεχή χρονιά, στις 8 και 9 Απριλίου, 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στο οποίο υπολογίζεται ότι συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε Taolu, Sanda, Qinda και Semi contact.

 

Η Ομάδα του “Μάντι” με υπεύθυνους τους Δασκάλους Σπυρόπουλο Χρήστο και Τσαμουταλίδη Σταματία, απαρτίζονταν από 14 σπουδαστές και σπουδάστριες τους : Καρρά Άρτεμις, Νίλσεν Ιάσων, Μακ Γκίλιβρέι Παύλο, Βαρθολομαίου Ειρήνη, Δημητρακοπούλου Κατερίνα, Κυριάκου Δημήτρη, Δημητρακόπουλο Βαγγέλη, Μπάϊλα Νικήτα, Δημητρακόπουλο Ηλία, Κοντοπούλου Χριστίνα, Γαβαλά Εύα, Κορδαλή Μαρία, Σιδέρη Νικόλαο και Κάσιο Μάξιμο, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε άοπλες φόρμες και δεξιότητες του Σαολίν Κούνγκ Φου με επιτυχία.

 

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό λόγω της πληθώρας των συμμετεχόντων σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες,κατάφεραν να διακριθούν οι έφηβοι: Παύλος Μακ Γκίλιβρέι που κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και Νίλσεν Ιάσων που κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο για τα τάολου που παρουσίασαν.

 

Χάλκινα μετάλλια εδόθησαν επίσης στους μικρούς Σιδέρη Νικόλαο και Κάσιο Μάξιμο καθώς και στα κορίτσια μας Κορδαλή Μαρία, Γαβαλά Εύα και Κοντοπούλου Χριστίνα. Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι μία θέση μέσα στην πεντάδα εξασφάλισαν και οι Δημητρακοπούλου Κατερίνα, Μπάιλας Νικήτας και Δημητρακόπουλος Βαγγέλης, σε κατηγορίες με περισσότερους από 30 συμμετέχοντες.

 

Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576