Αξιολόγηση & Πιστοποίηση Γνώσεων στον Μάντι

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και χαμόγελα ικανοποίησης ο κύκλος αξιολογήσεων για τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Κε.Πο.Σα. Παιανίας αξιολογήθηκαν λεπτομερώς από την Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν και πιστοποιήθηκαν στην ύλη που αντιστοιχεί στο επίπεδο γνώσης και εμπειρίας τους, ανεβαίνοντας όλοι μία ακόμα βαθμίδα.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας με αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, Κοκκάλας Λάμπρος, Δελής Γιώργος και Αντωνίου Ευσταθία, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το τεχνικό επίπεδο των σπουδαστών και σπουδαστριών του “Μάντι” και από την φανερή πρόοδο τους.



Οι Επιτυχόντες Σπουδαστές & Σπουδάστριες

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Αδαμάκος Γιώργος
Γεωργακόπουλος Αναστάσιος
Κασίου Νεφέλη
Ρογκάκης Φίλιππος
Χρυσικοπούλου Ελισάβετ
Κοντόπουλος Κωνσταντίνος-Ανάργυρος
Τρίγκας Ιωάννης

2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Γούναρης Κωνσταντίνος
Βερυκοκάκης Κωνσταντίνος
Κάσιος Μάξιμος
Βλογιαννήτης Άγγελός

1ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου

Μπαλατσούρας Περικλής
Ευγενίου Φωτεινή

2ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου

Καρρά Άρτεμις
Αθανασίου Ελένη
Παπαδόπουλος Νικόλαος
Γαλάνης Αλέξανδρος

3ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου

Νίλσεν Ιάσων


“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση όλων των σπουδαστών γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόση δουλειά και πόση προσπάθεια καταβάλουν. Δεν παύουμε όμως να περιμένουμε και πολλά περισσότερα γιατί γνωρίζουμε πόσο ικανοί είναι όλοι τους” δήλωσε η Δασκάλα Τσαμουταλίδη Σταματίνα.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会].

Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576