Η Κοπή Πίτας του 2018

Μία υπέροχη βραδιά πέρασαν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 οι Δάσκαλοι, οι μαθητές, οι συγγενείς και οι φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας, όπου με αφορμή την ετήσια κοπή της πίτας, δόθηκε η ευκαιρία να μαζευτεί, αν και με αρκετές απώλειες, σχεδόν όλη η οικογένεια του Σαολίν Παιανίας.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή των διπλωμάτων, στους επιτυχόντες της πρώτης αξιολόγησης του 2018. Στην συνέχεια οι μαθητές του Σαολίν Παιανίας επιφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους συγγενής και φίλους, πραγματοποιώντας μια μικρή επίδειξη παραδοσιακών όπλων και φορμών του Σαολίν Κουνγκ Φου καθώς και του Τάϊ Τζι Τσουάν, εντυπωσιάζοντας τους μεγάλους και εμπνέοντας τους μικρούς.



Μετά το τέλος των δρώμενων, ακολούθησε φαγητό και ποτό από τον γεμάτο χειροποίητες λιχουδιές μπουφέ, στον οποίο συνέβαλαν όλοι οι μαθητές και τα μέλη του Κέντρου, καθώς και η κοπή της πίτας που φέτος πρόσφεραν στον σύλλογο μας ο Δημοσθένης και η Βιβή Κοντοπούλου. Το φλουρί που συνοδευόταν από ένα ασημένιο μενταγιόν με το διακριτικό σύμβολο του συλλόγου μας, το αλογάκι της Παναγιάς, μία δημιουργία του μαθητή Γαλάνη Αλέξανδρου, κέρδισε ο Νίλσεν Ιάσων.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Δάσκαλοι του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Καλλιθέα Κωστής Νίκος και Κωστή Όλγα καθώς και του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Κόκκινος Φοίνικας Σανιδόπουλος Νίκος.

«Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας, τους μαθητές για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και τους γονείς που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και είναι πάντα εκεί σε κάθε δρώμενο του συλλόγου μας, μα πάνω απ’ όλα σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε, τόσο οι παλιότεροι όσο και οι νεότεροι.»  δήλωσε η δασκάλα Τσαμουταλίδη Τίνα (Yan Ni) κατά τη διάρκεια της βραδιάς. 

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την γκαλερί μας http://www.shaolin-paianias.gr/tai_chi_photogallery/
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576