Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2019

Την Κινέζικη Πρωτοχρονιά γιόρτασαν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 οι Δάσκαλοι, οι μαθητές, οι συγγενείς και οι φίλοι του Κέντρου Σαολίν Παιανίας καθώς επίσης οι Δάσκαλοι και οι μαθητές του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Καλλιθέας, που υποδέχθηκαν το έτος του χοίρου μέσα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και ζεστό κλίμα, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή υγεία και επίτευξη των στόχων. Άλλωστε, σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο, η χρονιά του χοίρου είναι μια πολύ καλή χρονιά για να ολοκληρώσουμε οτιδήποτε ξεκινήσαμε το προηγούμενο έτος ή τα τελευταία χρόνια.
Η βραδιά ξεκίνησε με μια επίδειξη παραδοσιακών όπλων και φορμών του Σαολίν Κουνγκ Φου καθώς και του Τάϊ Τζι Τσουάν, που παρουσίασαν μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών της σχολής του «μάντι» εντυπωσιάζοντας τους μεγάλους και εμπνέοντας τους μικρούς.

Μετά το τέλος των δρώμενων, ακολούθησε φαγητό και ποτό από τον γεμάτο χειροποίητες λιχουδιές μπουφέ μας, στον οποίο συνέβαλαν όλοι οι μαθητές και τα μέλη του Κέντρου. Στο εορταστικό αυτό πλαίσιο πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της πίτας που φέτος πρόσφεραν στον σύλλογο μας ο Δημοσθένης και η Βιβή Κοντοπούλου.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους Δασκάλους του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Καλλιθέα Κωστή Νίκο και Κωστή Όλγα.

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την γκαλερί μας http://www.shaolin-paianias.gr/tai_chi_photogallery/
 
 
Βασ. Φρειδερίκης & Καντρή
Παιανία - Αθήνα
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Σπυρόπουλος Χρήστος
6934510545
Τσαμουταλίδη Τίνα
6934510576